Mikkel

N SE UCH NV-08 Thicha`s Beautiful Niko Mikkel 11.02.2007 – 06.02.2018 
Før jul begynte vi og forstå at alt ikke var helt som det skulle. Etter flere undersøkelser og tester fikk han til slutt påvist blodkreft (Leukemi) og man blir brutalt påminnet at man bare har dem til låns.

Det var med Mikkel hele «tollereventyret» startet for oss. Med treninger, konkurranser, reiser i inn- og utland, mange nye venner, ja i det hele tatt slik vi fortatt har det i dag. Det er mye vi kan takke han for.
Mikkel har alltid elsket å jobbe, og vise seg frem, han ble som en sirkushest som lukter sagmugg i ringen om det var lydighet, jakt eller utstilling han deltok i.
Han er 2 ganger Ole Brumm vinner, retrievermester kl 1 lydighet i -08, 1. premie på retrieverjakt BK, konkurrerte i elite tollingjakt, norsk og svensk utstillingschampion samt Norsk Vinner i -08. Han fikk også med seg en 1.premie i eliteklassen i lydighet samt at han var innom rekruttlandslaget. Han har 3 kull etter seg. 1 i Norge hos Chrilika og 2 i Sverige hos Tollarbos og Maalarigården.
Før han gikk inn i pensjonistenes rekker deltok han i eliteklassen Tjp på Tollarspecialen med en 3. premie i 2016 og vi tørket litt støv av han på NKK Lillestrøm i november -17, hvor han ble 3. beste hanne. Gode minner!

Men aller mest vil vi huske han som den snille, tålmodige, alltid glade, kosete, arbeidsglade, vanngale «Daddy cool» som elsket folk, søte tisper (gjerne søte feminine hanner også…), intervalløkter langs gjerdet etter alle syklistene på treningstur. Strålende fornøyd og løp enda fortere til enden av gjerdet hvis noen av dem heiet på han. 
Heldigvis har han mange flotte og flinke barn,barnebarn og oldebarn etter seg, så det er fint å tenke på at han lever videre gjennom disse. 
Han vil bli dypt savnet! 

Roxy

Ronny`s første hund, en blanding av Border Collie og Labrador.
Roxy ble 14 år og døde sommeren 2008.
Roxy har lært Ronny utrolig mye om hund, hun hadde et fantastisk språk og var en fin "oppdrager" for andre hunder og ikke minst en god hjelper på valp/unghundkurs.
Ronny fikk sitt første napp i HP Pettersen`s minnepokal med henne.
Roxy var ei allsidig dame som likte å gå spor og agility, men lydigheten fikk dem til eliteklassen. Hun hadde stor arbeidsglede og var en fryd og trene. På trening var hun god, men når det var konkurranse forsto hun at hun måtte gi alt. Smart dame kan man trygt si om henne. Savnet av Roxy er stort! 

 

Chewan

Ronny`s første Toller. 
Chewan var en lydighetshund av sjelden kaliber, og Ronny fikk sitt andre napp i HP Pettersen`s minnepokkal med han. De gikk til 198 poeng i lp kl 1 (Vikingsskipet1998). Chewan gikk kl 3 i lydighet og manglet et 1/2 poeng unna opprykk til eliten. Han ble også trent på spor. 
Chewan døde i 2002, bare 6 år gammel. Han fikk 2 kull i Norge, et med Jenwill`s Janis og et med Red Tollers Taxi Girl.